Cambridge, MA

MIT Media Lab Expansion

The design of this facility began several years prior to construction start. Although economic considerations required revisions to downsize the project, the value of selecting the In Floor Cellular Raceway System remained.

Cordeck Results

The six story 163,000 square foot building features architecture designed to accommodate many different possible futures. There are labs, conference rooms, social, administrative, exhibition and event spaces. These are highly adaptable allowing flexibility to respond to emerging research priorities. Cordeck supplied the complete floor system including cellular deck for in floor power and data cable management, and composite deck, along with acoustical roof deck and flashings.

Photo Credit: Andy Ryan


Back to top